Przejdź do głównej zawartości

Smaki i Ceny

Cennik:

  1. Minimalna wielkość tortu - 12 porcji przy tortach klasycznych - 10 porcji przy tortach wegańskich 
  2.  ceny:
    • od 270,00zł dla tortu klasycznego
    • od 330,00zł dla tortu w masie cukrowej
    • od 300,00 zł dla tortów wegańskich
    • od 20 zł za porcję dla tortów musowych
    • od 20,00 zł  za sztukę - monoporcja
    • od 10,00 zł za sztukę - cake pops
    • od 75,00 zł musowy tort bento ( dla 2-4) osób 
  3. Cena za porcję (dla tortów klasycznych powyżej 12 porcji): 22,00zł
  4. Dekoracje: wyceniane indywidualnie, w zależności od stopnia skomplikowania dekoracji oraz czasochłonności.
Ceny pozostałych słodkości wg indywidualnych ustaleń z klientem.

Torty na 25 porcji będą już tortami  piętrowymi i wyceniane są indywidualnie.

Smaki tortów klasycznych:


1. Tort mango - marakuja - kokos - jasny maślany biszkopt kokosowy, nasącz marakuja, krem  mango, namelaka mango, żelka marakuja, chrupka kokosowa.

2. Tort kawa - ajerkoniak - czarna porzeczka - ciemny biszkopt maślany, nasącz kawa, krem kawowy, krem ajerkoniakowy, agaretka czarna porzeczka.

3. Tort pistacja - jagoda z nutą lawendy - biszkopt maślany jagodowo - lawendowy, nasącz lemoniada, krem jagoda, cheescake (sernik) malinowo - jagodowy, krem pistacja, chrupka pistacjowa z malinami. 

Na życzenie klienta jest opcja biszkoptu bez lawendy!!!

4. Tort wanilia - truskawka - jasny maślany biszkopt, nasącz lemoniada, krem truskawka, agaretka rabarbar, krem waniliowy, agaretka truskawka, chrupka cytrynowa z  czekoladą "ruby" i owocami liofilizowanymi.

5. Tort mocno czekoladowy – ciemny biszkopt maślany, lemoniada, krem truflowy, krem czekoladowy, lemon curd, agaretka z czarnej porzeczki/malinowa, chrupiąca prażynka czekoladowa

6. Tort czekolada - wiśnia w rumie - ciemny biszkopt maślany, wiśniówka, krem czekoladowy, krem wiśniowy, konfitura wiśniowa z rumem, karmel kawowy

7. Tort palona biała czekolada -  jasny biszkopt maślany, lemoniada, krem palona czekolada, agaretka owoce leśne, prażynka pistacjowa, chrupiące karmelowe kulki.

8. Tort cytrynowy z bezą  - biszkopt cytrynowy, lemoniada, krem cytrynowy, lemon curd, beza

NOWE SMAKI:

9. Tort malina - śmietanka - mirabelka -  jasny biszkopt, nasącz lemoniada, krem malinowy, krem śmietankowy, żelka z mirabelki, chrupka czekoladowo- migdałowa z maliną.

10. Tort czekolada ruby - karmel - malina - jasny biszkopt migdałowy, nasącz lemoniada, krem z czekolady ruby, krem karmelowy, agaretka malinowa, chrupka orzechowa, chrupiące kuleczki z czekolady ruby.

11. Tort borówka - limonka z nutą fiołka - jasny limonkowy biszkopt, nasącz limonkowy, krem borówkowy, krem limonkowy z delikatną nutą fiołka, curd limonkowo-fiołkowy, wkładka marakuja, chrupka kokosowa, borówki

12  Tort biała czekolada - porzeczka - malina- jasny biszkopt, nasącz lemoniada, krem biała czekolada, krem porzeczka, konfitura malinowa, maliny, chrupka z czekoladą ruby i liofilizowanymi owocami.


Torty wegańskie:

  1. Malina -  mleczna wegańska czekolada
  2. Orzech - czekolada - karmel
  3. Pistacja - jagoda/ truskawka
  4. Imbir - kardamon - pomarańcza - gruszka
  5. Ciemna czekolada - wiśnia amaretto


Torty wegańskie musowe:

  1. Cytryna - pinacolada - marakuja


Smaki tortów musowych i monoporcji:

  1. Tort palona biała czekolada - mus z palonej białej czekolady, agaretka owoce leśne / czarna porzeczka, chrupka pistacjowa, na klasycznym biszkopcie
  2. Tort caffe latte - mus kawowy, żelka baileys, chrupiąca prażynka czekoladowo-orzechowa na spodzie brownie
  3. Tort waniliowy - mus waniliowy, wkładka mango-marakuja, chrupiąca prażynka migdałowo-czekoladowa z solą himalajską, klasyczny biszkopt
  4. Tort limonkowy - mus limkonkowy, agaretka jabłkowo-żubrówkowa, chrupiąca prażynka czekoladowo-orzechowa, na spodzie jabłkowym
  5. Tort piernikowy (wyłącznie okresie Świąt Bożego Narodzenia) - mus piernikowy, agaretka pomarańczowa, namelaka czekoladowa, na spodzie brownie
  6. Tort pistacjowy - mus pistacjowy, agaretka wiśniowa, chrupka pistacjowa, klasyczny biszkopt
  7. Tort pistacja - kawa - mus pistacjowy, agaretka wiśnie w amaretto, cremeux czekoladowo - kawowe z ziarnami kakaowca, na spodzie brownie
  8. Tort orzechowy - mus czekoladowy z dodatkiem orzechów laskowych, karmelizowane banany, agaretka z czarnej porzeczki, na spodzie brownie
  9. Tort ciemna belgijska czekolada - mus czekoladowy, agaretka malinowa, chrupka orzechowo-czekoladowa, na spodzie brownie

Smaki tortów bento musowych: 

1. Biała czekolada -  malina: mus z białej czekolady, agaretka malinowa, jasny biszkopt, chrupiące kuleczki z czekolady "ruby"
2. Ciemna czekolada - wiśnia: mus z ciemnej deserowej czekolady, wiśnie w żelu, ciemny biszkopt, chrupiące kuleczki z mlecznej i deserowej czekolady
3. Wanilia - cytryna - porzeczka : mus waniliowy, lemon curd, chrupiące kuleczki z białej czekolady 

Inne słodkości:

  1. Cake pops
  2. Popsicles
  3. Monoporcje
  4. Muffinki
  5. bezy
  6. Tartaletki
  7. Ciasteczka maślane dekorowane
  8. Pierniki świąteczne / domki piernikowe

Zamówienia okolicznościowe:

  • Pracownia przygotowuje również oferty wypieków Świątecznych (Wielkanoc, Boże Narodzenie itp.) oraz na inne, specjalne okazje (Walentynki, Dzień Kobiet, itp.)
  • Zapraszam do zapoznania się z zakładką: Oferty specjalne.

Zobacz również

Adres

  • Agaretka - Pracownia Tortów
  • ul. Karola Miarki 10
  • 41-218 Sosnowiec
  • tel: 735 910 124
Logo